vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Europa en Azië in trek bij bezoekers Vakantiebeurs

Europa en Azië in trek bij bezoekers Vakantiebeurs

Europa en Azië zijn de favoriete bestemmingen van de bezoekers van de vakantiebeurs in Utrecht. Deze werd dit jaar goed bezocht.

Maar liefst 117.000 mensen hebben de afgelopen dagen een bezoek gebracht aan de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat is een stijging van 13 procent ten opzichte van vorig jaar.

Op een oppervlakte van zestien voetbalvelden toonden zo’n 160 landen uit alle werelddelen sinds woensdag hun toeristische bestemmingen aan het Nederlandse publiek. Zondag was de laatste dag van de beurs.

Italie populair

De belangstelling voor een vakantie in Europa is toegenomen met als populairste landen Italië, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Buiten Europa is Azië de favoriete verre bestemming, gevolgd door de Verenigde Staten, Canada en Afrika.

Volgens de organisatie gaan Nederlanders weer op zoek naar meer luxe tijdens de vakantie. Het liefst verblijven ze in een hotel. Daarna volgenden de camping, de B&B en het pension. Ook zijn Nederlanders bereid dit jaar meer uit te geven aan vakanties.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739