vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende reisverzekering Europeesche

Doorlopende reisverzekering Europeesche

Doorlopende reisverzekering Europeesche

De doorlopende reisverzekering van de Europeesche is geschikt voor iedereen die regelmatig op reis gaat en daarvoor niet telkens een aparte verzekering wil afsluiten.

Met de doorlopende reisverzekering van de Europeesche ben je prima verzekerd tijdens al jouw vakanties, stedentrips en tussentijdse uitstapjes.

Waarom een doorlopende reisverzekering van de Europeesche?

Het hele jaar door ben je tijdens je vakanties altijd en overal verzekerd van persoonlijke hulp in jouw eigen taal. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Zelfs schade aan logiesverblijven is standaard gedekt.

Uitbreiding op je doorlopende reisverzekering

Je kunt de doorlopende reisverzekering van de Europeesche uitbreiden met onder andere:

 • bagage;
 • geneeskundige kosten;
 • ongevallen;
 • wintersport.

Wil je de meest complete bescherming.? Kies dan voor de Topdekking.

Doorlopende annuleringsverzekering

Een verstandige uitbreiding is de Doorlopende Annulering. Hiermee ben je het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van annulering of plotselinge onderbreking van je vakantie. Met de Garantie-Annulering wordt zelfs de volledige reissom vergoed als je slechts een deel van de vakantie heeft moeten missen.

Wat wordt er uitgekeerd?

Persoonlijke hulpverlening en buitengewone kosten worden altijd tegen kostprijs vergoed. Lees de voorwaarden voor meer informatie over de verzekerde bedragen: Voorwaarden Doorlopende reisverzekering Europeesche

Belangrijke voordelen van de doorlopende reisverzekering

Ga je vaker dan een keer per jaar op vakantie of heb je een gezin, dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. Maar er zijn meer voordelen:

Eén keer regelen en al jouw vakanties zijn altijd verzekerd .

 • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag.
 • Gunstige premie.
 • Snelle uitkering bij schade.
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger dan een aantal aflopende reisverzekeringen. Je betaalt dan ook maar één keer poliskosten. Je hebt al een doorlopende reisverzekering (basisdekking) vanaf € 1,52 per maand.

Scherpe premie

De premie is afhankelijk van verschillende factoren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor werelddekking of alleen voor Europa. De uitbreidingen die je kiest zijn bepalend voor het uiteindelijke premiebedrag. Wil je weten wat een doorlopende reisverzekering van de Europeesche in jouw situatie kost? Maak hier een vrijblijvende premieberekening:

Waarom Europeesche Verzekeringen?

De Europeesche maakt jouw verblijf nóg prettiger met de doorlopende reisverzekering. Daarmee ga je zo vaak als je wilt naar bijvoorbeeld de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen. Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Je hebt bovendien altijd een reisverzekering op maat en jouw kinderen zijn gratis meeverzekerd. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar. En bij bagageschade krijg je zelfs binnen twee dagen geld uitgekeerd. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

 • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
 • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
 • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
 • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
 • Hulpverlening door de alarmcentrale van SOS International.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739