vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Griekse eilanden in trek bij Europese vakantiegangers

griekenland

Griekse eilanden in trek bij Europese vakantiegangers

De populariteit van Griekenland neemt sterk toe onder vakantiegangers uit heel Europa. Dit blijkt uit gegevens van Hotels.com. Nederlandse reizigers zochten in mei veel vaker dan vorig jaar naar hotelovernachtingen op de eilanden Corfu en Rhodos.

De afgelopen maand behoorden de Griekse eilanden in verschillende Europese landen tot de snelst stijgende hotelbestemmingen op de hotelboekingssite. Onder Nederlandse reizigers steeg het aantal zoekopdrachten naar hotelovernachtingen in zowel Corfu als Rhodos met 145 procent ten opzichte van vorig jaar.

Ook reizigers uit Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Rusland en het Verenigd Koninkrijk toonden aanzienlijk meer belangstelling in de Griekse eilanden dan een jaar geleden. Behalve Corfu en Rhodos zijn ook de eilanden Zakynthos, Kreta en Kos in trek bij Europese reizigers.

 

Reisverzekeringblog.nl tip: Ga je naar Griekenland op vakantie? Vergeet dan niet om een reisverzekering af te sluiten met dekking voor medische kosten. De staatsziekenhuizen in Griekenland zijn niet erg best. Toeristen worden daarom vaak naar duurdere priveziekenhuizen gebracht. Deze extra kosten worden soms niet vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Daarom is een reisverzekering met dekking voor medische kosten zeker een goed advies. Al jouw kosten worden dan betaalt, zelfs het eigen risico van je zorgverzekering. Sluit nu hier een kortlopende reisverzekering af.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739