vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Grote drukte bij alarmcentrale Eurocross

Grote drukte bij alarmcentrale eurocross Grote drukte bij Eurocross Assistance in Leiden. De alarmcentrale werd de afgelopen dagen overspoeld met telefoontjes van vakantiegangers.

‘De telefoon staat roodgloeiend’, laat de woordvoerder van Eurocross weten. De meeste vragen gaan over oververhitte auto’s die in de files staan, ongevallen met caravans en over kapotte airco’s.

Dit weekend is tot nu toe het drukste weekend van het jaar. Er stonden lange files op de wegen naar Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en reizigers liepen veel vertraging op. In Frankrijk stond er zatermiddag meer dan 500 km file.

Volgend weekend wordt het nog drukker. Dan is het de beruchte zwarte zaterdag. Eurocross verwacht dan nog meer telefoontjes.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739