vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Hotelovernachting tijdens Pride Amsterdam 25% duurder dan normaal

Komende zaterdag gaat de beroemde Canal Parade weer van start. Jaarlijks komen honderdduizenden mensen samen in de hoofdstad voor Pride Amsterdam, zoals de Gay Pride vanaf dit jaar heet. Uit onderzoek blijkt dat de vraag naar een hotelovernachting komend weekend in Amsterdam is verdubbeld. Dit zorgt voor een sterke prijsstijging van 25% voor een tweepersoons hotelkamer per nacht, aldus KAYAK.nl.

Hoteleigenaren profiteren van grote vraag naar hotelkamers komend weekend. Reizigers zijn daardoor gemiddeld een kwart duurder uit voor dezelfde hotelkamer in vergelijking met een ander weekend in augustus. Voor een tweepersoonskamer in een 3/4-sterrenhotel betaal je komend weekend gemiddeld 145 euro per nacht in Amsterdam.

Canal Parade zorgt voor veel belangstellenden

De wereldberoemde Canal Parade trekt jaarlijks een groot aantal reizigers uit alle hoeken van de wereld. De 22e editie van het kleurrijke festival ontvangt met name reizigers uit Oostenrijk, Ierland en Groot-Brittannië om feest te vieren met de locals op de straten en grachten. Ook reizigers van verder weg, namelijk uit Brazilië en Canada, lijken meer dan bereid hiervoor het vliegtuig te pakken richting onze hoofdstad.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739