vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Indonesië populaire vakantiebestemming bij Nederlanders

INDONESIA Indonesië wordt een steeds populairdere vakantiebestemming voor Nederlanders, zo blijkt uit onderzoek van Expedia.nl. 

Vakantie Indonesië

Dat komt mede door de historische band met Nederland, het aantrekkelijke klimaat en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Nu er ook meer vluchten vanuit Nederland naar Indonesië vertrekken worden de prijzen van een reis naar het Aziatische land ook interessanter. Volgens de reiswebsite Expedia zoeken Nederlanders massaal naar vakanties in Indonesië. Daarmee zou het land eens dé bestemming van 2015 kunnen worden.

Rondreizen in Indonesië

Indonesië bestaat uit meer dan 18.000 eilanden (waarvan er slechts 992 bewoond zijn). Ieder eiland heeft zijn eigen karakter, het land is daarom dan ook de ultieme bestemming voor een fascinerende rondreis. Het grootste eiland Sumatra is indrukwekkend, de tropische stranden van Bali zijn prachtig en de schoonheid van Java is oogverblindend.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739