vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Jongen tijdens zomerkamp in België verdronken

Maandag is een 15-jarige jongen uit Raamdonsveer verdronken in een meer. De jongen was op zomerkamp in de Belgische Ardennen en kwam niet meer boven nadat hij van een vlot was gevallen.

De Belgische justitie onderzoekt de toedracht van de verdrinking, zo werd woensdag bekend.

Reddingswerkers vonden het lichaam in Lac de la Gileppe, een stuwmeer vlakbij Eupen. Het is verboden hier te zwemmen vanwege de sterke stroming.

Zijn leeftijdsgenootjes waren erbij toen de jongen verdronk. Ze zijn inmiddels teruggekeerd in Limburg en worden opgevangen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739