vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Jongeren blijven vakanties boeken, crisis of geen crisis

reisverzekering-jongerenvakantieVan crisis gedrag is bij jongerenvakanties is geen sprake, uit een onderzoek van een jongerenreisorganisatie blijkt dat er een groot verschil in boekingsgedrag bestaat in tijden van crisis tussen jongeren en volwassen.

Jongeren blijven reis boeken

Jongeren blijven gewoon de zomervakantie boeken, ondanks de economische crisis. In de jongeren vakantie markt lijkt de crisis dan ook ver weg en totaal niet voelbaar. Cijfers laten zien dat de jongeren vakantiemarkt er goed voor staat en er geen sprake is van een krimp in deze markt.

Zelfstandig op vakantie

Uit een recente enquête onder jongeren tussen 16 en 23 jaar, blijkt dat ruim 85% van de jongeren in de zomer van 2013 zelfstandig op (feest) vakantie gaan. Ruim 73% van de jongeren geeft aan wel beter na te denken bij het uitgeven van geld. Onder de ondervraagden geeft 57% aan te kiezen voor een vakantie met de laagste prijs. Ruim 32% geeft aan te kiezen voor de juiste prijs- kwaliteit verhouding. Een kleine 10% van de ondervraagden geeft aan niet op de prijs van de zomervakantie te letten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739