vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

KLM komt met goedkope vliegtickets voor verre vakantievluchten

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers

Vanaf 1 juni doet KLM elke eerste vrijdag van de maand gedurende vijf dagen een aantal verre bestemmingen in de aanbieding, de kortingen kunnen oplopen tot 30%.

De luchtvaartmaatschappij wil hiermee laten zien dat zij een rijk aanbod heeft aan toeristische bestemmingen op alle continenten. KLM wil een attractief aanbod blijven bieden in de Nederlandse markt.

“De Nederlandse vakantieganger kan tegen een aantrekkelijke prijs met alle service van KLM aan boord en op de grond van een heerlijke vakantie genieten”, zegt Harm Kreulen, directeur KLM Nederland.

Scherpe tarieven

Via de speciale website www.klm.nl/vakantie kunnen consumenten iedere eerste vrijdag van de maand tickets op intercontinentale vakantiebestemmingen boeken tegen zeer scherpe tarieven. De korting loopt op tot 30 procent zo laat KLM weten. Bestemmingen die in de aanbieding komen zijn onder andere Bangkok, New York en Curaçao. De aanbiedingen zijn onderdeel van een nieuwe campagne van KLM gericht op de Nederlandse vakantieganger die buiten Europa op vakantie wil.

Via social media kunnen consumenten later dit jaar invloed uitoefenen op het aanbod en de bestemmingen. Ook gaat op 15 mei het KLM Vakantiespel live op de actiesite, waarmee dagelijks intercontinentale tickets te winnen zijn.

Over KLM

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond de sterkste Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit worden drie kernactiviteiten gecoördineerd: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient 135 bestemmingen met een moderne vloot van 157 vliegtuigen en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een netwerk biedt van 926 bestemmingen in 173 landen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739