vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

KLM voegt in juli meer bestemmingen toe aan netwerk

 

Schiphol Amsterdam

Schiphol Amsterdam – Toniflap / Shutterstock.com

KLM zal in juli het routenetwerk verder uitbreiden. Vergeleken met juni wordt het aantal vluchten met meer dan 60 procent verhoogd. KLM zal 25 tot 30 procent van het normale aantal vluchten uitvoeren.

Met name in Zuid-Europa wordt het bestemmingenaanbod uitgebreid. Het gaat onder andere om Alicante, Bilbao, Bologna, Ibiza, Istanbul, Nice, Porto, Catania en Split. In totaal omvat het geplande Europese KLM-netwerk in de maand juli 73 bestemmingen. Dat waren in mei 30 bestemmingen en in juni naar verwachting 45.

Intercontinentaal

In juni is het intercontinentale netwerk van KLM uitgebreid met Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Paramaribo en Quito. In juli is KLM van plan zes aanvullende bestemmingen toe te voegen (Jakarta, Denpasar, Washington, San Francisco, Vancouver, Calgary) en zijn er ook frequentie-uitbreidingen op bestemmingen die KLM in juni al aanbiedt. In totaal gaat het om 51 bestemmingen. Ongeveer de helft daarvan wordt op dit moment alleen nog aangevlogen voor vracht. Zodra autoriteiten de reisbeperkingen versoepelen, zal KLM waar mogelijk deze bestemmingen ook openzetten voor ticketverkoop.

Ruim 3.000 vertrekkende vluchten in juli

Met de netwerkuitbreidingen bedient KLM in juli weer 78 procent van het initieel geplande aantal bestemmingen met meer dan 3.000 vertrekkende vluchten op Schiphol. Het aantal frequenties komt zoals gezegd neer op 25 tot 30 procent.

KLM Europese netwerk per 1 juli

Dit is het geplande Europese netwerk vanaf Amsterdam voor de maand juli, onder voorbehoud van wijzigingen:

Aalborg, Aberdeen, Alicante, Athene, Barcelona, Basel, Bergen, Berlijn Tegel, Bilbao, Billund, Birmingham, Boekarest, Bologna, Bordeaux, Bristol, Budapest, Brussel, Cagliari, Catania, Dublin, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Gdansk, Genève, Genoa, Glasgow, Gothenburg, Hamburg, Hannover, Helsinki, Ibiza, Inverness, Istanbul, Kiev, Kopenhagen, Krakow, Leeds Bradford, Londen City, Londen Heathrow, Lissabon, Luxemburg, Lyon, Madrid, Malaga, Manchester, Montpellier, Moskou, Milaan, München, Neurenberg, Newcastle, Nice, Oslo, Parijs, Porto, Praag, Rome, St. Petersburg, Split, Stavanger, Stockholm, Stuttgart, Toulouse, Trondheim, Valencia, Venetië, Warschau, Wenen, Zagreb, Zürich.

Gezien de voortdurend wijzigende regels en reisbeperkingen wordt het KLM-schema hierop aangepast. De luchtvaartmaatschappij adviseert klanten om voorafgaand aan het boeken kennis te nemen van de geldende reisrestricties die per land en per persoon variëren en aan verandering onderhevig kunnen zijn.

Bron: KLM persbericht

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739