vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Kosovo zet stap om visumvrij in het Schengengebied te kunnen reizen

Schengenvisum

Schengenvisum

Kosovo, dat zich in 2008 afscheidde van Servië, is nog het enige land op de westelijke Balkan waarvan de inwoners nog niet zonder Schengenvisum door Europa mogen reizen, maar daar komt nu verandering in.

Het parlement van Kosovo heeft deze week het grensakkoord met buurland Montenegro geratificeerd. Het land voldoet nu aan de voorwaarde voor visumvrij reizen in de Europese Unie. Van de 120 parlementsleden stemden tachtig in met de overeenkomst, alleen de  leden de nationalistische partij VV waren fel tegen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739