vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

LCR: Ebola uitbraak in Congo D.R.

Het Congolese ministerie van Volksgezondheid en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben bevestigd dat er een Ebola uitbraak gaande is in het land.

Tot 20 augustus jl. zijn er in totaal 15 mensen gemeld die besmet zijn met het Ebola virus, waarvan er 10 zijn overleden. De meldingen zijn afkomstig uit de provincie Orientale, in het noord-oosten van het land. De Congolese autoriteiten hebben inmiddels maatregelen genomen om een verdere uitbraak te voorkomen. Het risico voor de reiziger is gering.

Reizigers wordt geadviseerd algemene hygiene maatregelen in acht te nemen en contact met vleermuizen en besmette personen te vermijden.

De huidige berichtgeving geeft aan dat er geen relatie is tussen de Ebola uitbraak in Oeganda en in Congo D.R.

Bron: LCR

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739