vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Londen favoriete kerstbestemming van Nederlanders

Kerst-londen

Londen is de favoriete kerstbestemming van Nederlanders. Dat blijkt uit onderzoek van Hotels.com. Amsterdam staat op de tweede plaats, gevolgd door Berlijn.

De Londense warenhuizen in kerststijl zijn wereldberoemd. Bezoek bijvoorbeeld Selfridges op Oxford Street (zie foto). Tijdens kerst stralen er  duizenden lichtjes in de prachtige etalages. Je vindt hier voor ieder wat wils. Ga voor je kerstinkopen naar dit prachtige warenhuis.

Behalve Berlijn zijn ook de Duitse steden Keulen en Düsseldorf populair bij Nederlanders. Maastricht en Antwerpen zijn steden waar Nederlanders ook graag komen voor de kerstsfeer. Buiten Europa zijn de steden Dubai en New York en Istanbul in trek.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739