vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Man op Schiphol gepakt met 200.000 euro onder zijn kleding

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen De marechaussee op Schiphol laat weten dat er een Nederlandse man is opgepakt die 200.000 euro onder zijn kleding had verstopt.

De man van 48 jaar gaf volgens de marechaussee geen verklaring over de herkomst van het geld en is daarom aangehouden op verdenking van witwassen.

Beveiligingspersoneel schakelde de marechaussee in toen ze verdachte voorwerpen dachten te bespeuren onder de kleding van de man, die naar Turkije wilde vliegen. Bij controle bleek hij onder zijn kleren medicijndoosjes met geld te hebben verstopt. Er zaten in totaal vierhonderd briefjes in van 500 euro.

De verdachte is gearresteerd en wordt voorgeleid.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739