vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Minder buitenlandse toeristen verwacht tijdens Pasen

Er komen tijdens Pasen minder buitenlandse toeristen naar Nederland.

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen voorspelt dat er zo’n 850.000 buitenlandse toeristen zullen komen tijdens de Paasvakantie.

Vorig jaar gingen er 1 miljoen Nederlanders op vakantie en kwamen er evenveel toeristen naar ons land. De reden voor deze daling heeft te maken met het feit dat Pasen dit jaar vroeger valt, het weer minder fraai is en vorig jaar de meivakantie op Pasen aansloot.

Duitse toeristen in de meerderheid

Van de buitenlandse toeristen komt meer dan de helft uit Duitsland (65 procent) en een kwart uit België. De toeristen zoeken vooral de Bollenstreek, de kust en de grote steden op. Vooral de Floriade, die dit jaar voor het eerst in een decennium wordt gehouden, is een publiekstrekker.

Ongeveer 450.000 Nederlanders gaan op vakantie. Onze landgenoten kiezen er dit jaar voor om in eigen land te blijven, maar zo’n 200.000 vakantiegangers vieren Pasen in het buitenland. In eigen land zijn vooral bungalows en kampeerterreinen populair.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739