vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Minder Nederlanders in de herfstvakantie op reis

Minder Nederlandse in de herfstvakantie op reis

Minder Nederlandse in de herfstvakantie op reis

Nederlanders gaan ook tijdens de herfstvakantie minder naar het buitenland. Uit cijfers van de ANVR blijkt dat er ruim 11% minder vakanties geboekt zijn dan vorig jaar.

Volgens een woordvoerder van de ANVR is de recessie hier de oorzaak van. Nederlanders zijn niet meer bereid veel geld uit te geven aan een vakantie. Ze voelen de crisis in hun portemonnee. Mensen boeken daarom steeds later en ook steeds minder.

All inclusive Turkije populair

Er is opvallend minder interesse in Frankrijk: 40 procent minder boekingen. Voor Spanje is dat 11 procent. Turkije doet het relatief goed; het aantal boekingen ligt slechts 1 procent lager.

In tijden van recessie willen mensen van tevoren graag weten wat ze kwijt zijn aan de reis, accommodatie, het eten en drinken. De ‘all inclusive’ formule is daarom populair, die resorts zijn vooral in Turkije te vinden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739