vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche verzekeringen
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Ministerie van Buitenlandse zaken waarschuwt voor criminaliteit in Suriname

In Suriname wordt reizigers geadviseerd waakzaamheid te betrachten in verband met een toename en verruwing van de criminaliteit.

Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft vandaag het reisadvies voor Suriname aangepast. Vooral in het gebied rond en tussen de plaatsen Albina en Moengo dient men aandacht te houden voor de mogelijkheid van criminele activiteit van aldaar opererende bendes. Buitenlandse zaken beveelt reizigers aan om informatie in te winnen alvorens naar dit gebied te reizen.

Zware criminaliteit Suriname

Ook in andere gebieden en de hoofdstad Paramaribo kunnen eventuele berovingen en overvallen gepaard gaan met geweld, waarbij gebruik van vuurwapens niet geschuwd wordt.

Toeristen wordt aangeraden afgelegen gebieden, stille straten en stille parken te mijden. Tevens wordt afgeraden om na zonsondergang alleen over straat te gaan. Dit geldt met name voor stadsdelen die buiten het uitgaanscentrum rondom het Torarica hotel liggen. Het dragen van opvallende juwelen is geen goed idee. Kostbaarheden kunenn het beste onopvallend worden meegedragen of worden achtergelaten in het hotel/pension.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *