vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Mishandelde Nederlandse expat in Australië overleden

The Bushman Hotel

De 39-jarige Nederlandse Henk O. die zaterdag in het Zuid-Australische Gawler, een voorstad van Adelaide, in elkaar werd geslagen, is in een ziekenhuis in Adelaide overleden. Dat hebben Australische media dinsdag gemeld.

De Nederlandse expat kreeg harde klappen op zijn hoofd en lag sinds zaterdag in kritieke toestand in het Royal Adelaide Hospital. Zijn vriendin, met wie hij een dochtertje van 1 jaar oud heeft, en zijn moeder zijn inmiddels onderweg naar Australië.

De man werkte sinds acht weken tijdelijk in Australië voor kassenbouwer Van der Hoeven uit Den Hoorn, een plaats vlakbij Delft. Zijn collega heeft tegen een Australische nieuwssite gezegd: ‘Het is een aardige man en typisch zo iemand die een gevecht zou proberen te stoppen.’

Zaterdag probeerde hij op een parkeerplaats van The Bushman Hotel, een ruzie tussen een paar mannen te sussen, maar werd vervolgens zelf het slachtoffer van agressie. De politie hield drie jongemannen in de leeftijd van 17 tot 21 jaar aan. Twee van hen werden gisteren voorgeleid. De politie bekijkt nog of de aanklacht tegen de drie wordt aangepast nu het slachtoffer is overleden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739