vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Morgen start de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Morgen start de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Van woensdag 6 oktober t/m zondag 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Tijdens het leukste kampeerevenement van Nederland verzamelen kampeerliefhebbers uit het hele land zich onder één dak om zich te laten inspireren voor hun volgende kampeeravontuur. Van de nieuwste modellen caravans, campers of vouwwagens tot de handigste kampeeroplossingen en -artikelen.

Steeds meer mensen zijn verzot op kamperen. De verkoop van campers en caravans is het afgelopen jaar enorm gestegen, de vouwwagens zijn hun saaie, stoffige imago aan het kwijtraken en daktenten zijn populairder dan ooit. Je ziet ze zelfs op een Fiat 500 voorbijkomen!

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist Uitgebreidabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen mensen kennis maken met de nieuwste kampeermiddelen, campings, kampeersnufjes, fietsen en e-bikes. Een groot aantal merken presenteert hun primeurs en noviteiten. Daarnaast is er een uitgebreid theater- en workshopprogramma, waarbij bezoekers hun kampeerskills kunnen upgraden en genieten van de nieuwste kampeertrends.

Het evenement in de Domstad bestrijkt kamperen in de volle breedte: van eenvoudige tenten tot avontuurlijke daktenten, van vouwwagens en tenttrailers tot minicaravans, luxe caravans en de inmiddels mateloos populaire campers. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of dat je aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen: je volgende roadtrip begint succesvol in Utrecht.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 oktober in de Jaarbeurs. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739