vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nederlanders in Mexico worden gewaarschuwd voor orkaan Willa

Orkaan Willa

Orkaan Willa

Ben je of reis je naar Mexico? Wees dan alert op mogelijke problemen. Deze week trekt de orkaan Willa over het gebied. Willa bereikt waarschijnlijk dinsdagmiddag (plaatselijke tijd) de westkust van Mexico.

Willa heeft zich ontwikkeld tot een orkaan van de vierde categorie. Dat betekent dat er zeer veel risico is op schade en overstromingen. De orkaan zal zich boven land in noordoostelijke richting bewegen. Het risico op schade en overstromingen blijft dan hoog.

Momenteel raast Willa over de Grote Oceaan. Willa zal onder meer voor wind en hevige regenval gaan zorgen, verwacht het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC).

Tropische storm Vicente

Mexico krijgt ook te maken met tropische storm Vicente. Deze treft dinsdag de zuidwestkust van Mexico. Ook Vicente kan schade en overstromingen veroorzaken.

Bent u in de genoemde gebieden, volg dan de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten.

Meer informatie over reizen naar Mexico vindt je in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken (zie Natuurgeweld).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739