vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Nederlanders reizen zonder visum naar 174 landen: Hier kom je ze tegen!

Het Nederlandse paspoort is één van de gunstigste paspoorten ter wereld om vrij mee rond te reizen. Het biedt zonder visum toegang tot 174 landen (van de in totaal 218 landen), zo blijkt uit nieuw onderzoek*.

Dit betekent dat je Nederlanders overal ter wereld kunt tegenkomen, welke vakantiebestemming je ook kiest. Hotels.com™ heeft daarom een overzicht gemaakt van hotels over de hele wereld waar je de grootste kans hebt om Nederlanders tegen te komen.

Hotel met de meeste strandstoelen

Iedereen weet dat Nederlandse reizigers kampioen zijn op het gebied van het reserveren en bezetten van strandstoelen met hun handdoeken. Vaak staan ze al vroeg op om de beste plaatsjes zeker te stellen. Het zal dan ook niemand verbazen dat een hotel met het grootste zwembad ter wereld en een overvloed aan strandstoelen aantrekkelijk is voor Nederlandse reizigers. Het viersterrenresort San Alfonso Apartrment in Chili ( zie foto boven) beschikt over het grootste zwembad ter wereld, maar liefst één kilometer lang en gevuld met 250 miljoen liter water. Het perfecte toneel om de beste strandstoelen te veroveren!

Hotel met het beste naaktstrand

Nederlandse reizigers staan bekend om hun voorliefde om naakt over het strand te wandelen. Uit de kleren gaan in het park, in de sauna, bij het zwembad en op het strand zonder enige vorm van gêne is de norm in Nederland. Je kunt dan ook verwachten dat Nederlandse reizigers goed vertegenwoordigd zullen zijn in het viersterrenhotel Vera Playa Club Hotel, een nudistenhotel aan het strand van Almeria, Spanje.

Hotel met het meest efficiënte incheckproces

Voor Nederlandse reizigers telt elke seconde en zelfs het inchecken bij het hotel moet daarom zo efficiënt en zo snel mogelijk verlopen. Het viersterrenhotel CitizenM New York Times Square zal dan ook zeer in de smaak vallen. Gasten kunnen er binnen één minuut inchecken met de zelfbedieningsterminals in de stijlvolle lobby.

Meeste waar voor je geld

De woorden prijsbewust en Nederlands zijn vrijwel synoniem, en onze Nederlandse vakantievrienden zijn dan ook gek op koopjes. Voor alle Nederlandse reizigers die geen cent te veel willen betalen is Thailand een goede keuze. De gemiddelde prijs voor een vijfsterrenhotel is hier het laagst: Chiang Mai (€ 39), Pattaya ( €46), Phuket (€ 60), Bangkok (€ 62) en Krabi (€ 64). Je kunt er zeker van zijn dat deze hotels, waaronder het Ping Nakara Boutique Hotel Spa, veel Nederlandse reizigers trekken.

* Visa Restriction Index 2016 op basis van onderzoek uitgevoerd door Henley & Partners – https://visaindex.com/

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739