vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nieuw spectaculair Hilton hotel op Schiphol

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Hilton gaat een nieuw beeldbepalend hotel bouwen van 433 kamers op Amsterdam Airport Schiphol.

Het nieuwe hotel wordt een icoon voor de luchthaven en zal het huidige Hilton hotel gaan vervangen. De opening staat gepland voor medio 2015.

Schiphol Real Estate

Het nieuwe hotel is een ontwikkelings- en investeringsproject van Schiphol Real Estate en zal door Hilton Worldwide worden beheerd. Om aan de marktvraag en de hoge kwaliteitseisen van Amsterdam Airport Schiphol en het merk Hilton te voldoen, hebben Schiphol en Hilton Worldwide gezamenlijk plannen voor een nieuw hotelgebouw ontwikkeld.
//
//

Rechtstreekse verbinding met de luchthaven

Het nieuwe hotel krijgt 23 vergaderzalen, een specialiteitenrestaurant en bar, executive lounge, spa en fitnesscentrum, een groot atrium met lobby en een ondergrondse parkeergarage met 138 parkeerplaatsen. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal van de internationale luchthaven.

Het nieuwe Hilton hotel komt op een prominente plaats langs de toegangsweg naar de terminal, tegenover het huidige Hilton hotel, dat in gebruik blijft tot het nieuwe hotel is opgeleverd. Het nieuwe kubusvormige gebouw wordt ontworpen door het Nederlandse architectenbureau Mecanoo.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739