vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Oostenrijk zet in op beginnende skiërs

Oostenrijk zet in op beginnende skiërs

De wintercampagnes voor het wintersportseizoen 2013/2014 zijn al weer van start gegaan. Oostenrijk wil deze winter een nieuwe doelgroep aanspreken: de beginnende skiërs.

Oostenrijk blijft de belangrijkste wintersportbestemming. Daarvoor heeft Oostenrijk alles in huis. Indrukwekkende bergkammen, spierwitte hellingen, fonkelende meren en authentieke dorpjes, een paradijs voor de natuurliefhebber.

Prognose winterseizoen 2013/2014

Vorige winter brachten 962.000 Nederlanders hun wintersportvakantie in Oostenrijk door. Daarmee is het marktaandeel van Oostenrijk met 55% stabiel gebleven. Bij goede sneeuwomstandigheden en met behulp van veel nieuwe aantrekkelijke arrangementen hoopt het land een kleine stijging van 1 tot 2% te bereiken, aldus een woordvoerder van het Oostenrijks Toeristenburo.


Reisverzekeringblog.nl tip: Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten met wintersportdekking. Anders ben je niet verzekerd als je gered moet worden van een berghelling of met een banaan van de piste naar het dal moet worden vervoerd. Lees hier meer over een wintersport reisverzekering.


Beginnend wintersporters en de herintreder

Deze winter wil het land ook twee nieuwe doelgroepen aanspreken. De beginner die nog nooit op de lange latten heeft gestaan. En de ‘herintreder’ die ooit geskied heeft en dit graag weer wil oppakken. Speciaal voor deze groepen worden er twee arrangementen aangeboden:

  • Ski Easy, voor de beginner met focus op gezinnen met ouders tussen de 30 en 50 jaar.
  • Ski Again, voor de herintreder met focus op 40+ paren zonder kinderen.

Bij diverse Nederlandse touroperators en de Oostenrijkse deelstaten Vorarlberg, Tirol, Salzburgerland en Karinthië kan met terecht voor deze arrangementen.

Video winter in Oostenrijk

Bekijk de video hieronder:

[youtube]https://youtu.be/Hom1k-ug1sQ[/youtube]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739