vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Oostenrijkse Lermoos in top van skigebieden

Tiroler Zugspitz Arena

Bij de jaarlijkse skigebieden test van het gerenommeerde portal Skiresort.de, kwam skigebied Lermoos (Tirol) als een van de beste ski-resorts in de categorie ‘Beste skigebied tot 80 km pistes’ uit de bus.

Tiroler Zugspitz Arena

Met 4 uit 5 sterren scoorde het dorp uit de vakantieregio Tiroler Zugspitz Arena zeer goed op de criteria: uitstekende kwaliteit van de pistes, familievriendelijkheid en de route bewegwijzering. In totaal zijn meer dan 120 skigebieden getest in elf landen.

Met een score van 4 uit 5 sterren staat Lermoos bovenaan in de lijst van ’s werelds beste skigebieden tot 80 kilometer pistes. Bij de skigebiedentest staan 18 criteria centraal, uiteenlopend van de omvang van het skigebied tot gezinsvriendelijkheid, sneeuwzekerheid en après ski.

Lermoos: familievriendelijk skigebied

Het familievriendelijke skigebied van Lermoos (1.004 – 2.118 meter) heeft in totaal 8 liften, waaronder de nieuwe Familyjet Lermoos. Deze nieuwe 8-persoonsgondel is ideaal voor kinderen en beginnende skiërs en snowboarders. De gondel brengt 1.400 gasten per uur Uitgebreidabel vanuit het centrum naar het nieuwe bergstation van het Skigebied Grubigstein. Daarnaast heeft het skigebied geïnvesteerd in nieuwe sneeuwmachines, verlichting op de piste en overige piste-aanpassingen. 31 Kilometer aan goed geprepareerde en sneeuwzekere pistes zorgen voor wintersport-plezier voor ieder niveau.

Skiresort.de test sinds 15 jaar vrijwel alle skigebieden ter wereld. De awards worden dan ook beschouwd als de Oscars van de wintersportbranche.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739