vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

‘Oscars’ voor de reisbranche uitgereikt

WorldTravelAward

De World Travel Awards 2015 zijn weer uitgereikt, dit zijn een soort ‘Oscars’ maar dan voor de reisindustrie. In tal van categorieën werden de reisprijzen uitgedeeld. Meer dan 650.000 mensen uit de branche hebben daarvoor hun stem uitgebracht.

De belangrijkste winnaar is Hotel Mamounia in het Marokkaanse Marrakech, die heeft zaterdagavond een World Travel Award gewonnen voor beste hotel van de wereld. Etihad Airways won de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij.

De beste reisbestemming is Dubai. Een een topbestemming voor pasgetrouwden is de Bahama’s. Las Vegas kreeg een prijs voor de beste toeristische attractie en de Malediven kregen een Award voor de mooiste stranden.

AirAsia won de prestigieuze titel ‘World’s Leading Low-Cost Airline 2015’ (zie foto boven).

Hier kan je de complete lijst zien: www.worldtravelawards.com/winners/2015/world

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739