vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies Hongarije: waakzaamheid betrachten bij reizen eigen vervoer

Waakzaamheid betrachten bij reizen eigen vervoer

Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft vandaag het reisadvies voor Hongarije aangepast. In het reisadvies zijn de rubrieken  ‘Actualiteiten’, ‘Algemeen’, ‘Terrorisme’ en ‘Zware criminaliteit’ gewijzigd.

Op de website van BuZa staat onder andere de volgende tekst te lezen:

“Actualiteiten

In Hongarije wordt bij reizen met eigen vervoer – met name op de autosnelwegen – geadviseerd waakzaamheid te betrachten (zie rubriek ‘Zware criminaliteit’).

Algemeen

Voor informatie over epidemieën of over eventuele benodigde vaccinaties, preventie, symptomen en behandeling van diverse ziekten in Hongarije wordt u geadviseerd contact op te nemen met uw plaatselijke GGD, reiskliniek of bijvoorbeeld de volgende websites te raadplegen: bijvoorbeeld de websites www.lcr.nl, www.who.intwww.rivm.nl of www.rijksoverheid.nl/ministeries/vws te raadplegen.

Aanvullende informatie betreffende een verblijf in Hongarije kunt u vinden op website van de Nederlandse ambassade in Boedapest: www.nederlandseambassade.hu

Voor algemene reisinformatie wordt u geadviseerd www.wijsopreis.nl te raadplegen.

Terrorisme

U dient zich bewust te zijn van het wereldwijde verhoogde risico van terroristische aanslagen op doelen waar veel buitenlanders samenkomen.

Zware criminaliteit

Bij reizen met eigen vervoer – met name op de autosnelwegen – wordt geadviseerd waakzaamheid te betrachten. Er zijn personen die u proberen te laten stoppen vanwege zogenaamde problemen met uw banden of auto. Dit kan een list zijn om uw auto op kostbaarheden te doorzoeken of te stelen.”

Actuele reisadviezen Hongarije

Bezoek altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken voor de meest actuele reisadviezen voor je naar Hongarije reist: www.minbuza.nl/reizen-en-landen/reisadviezen

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739