vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies Peru aangescherpt door sociale onrust

peru_map

Reisadvies Peru aangescherpt door sociale onrust

Het ministerie van Buitenlandse zaken ontraadt niet-essentiële reizen naar bepaalde gebieden in Peru in verband met een toename van de sociale onrust in het land.

In het gehele land komen incidenteel protestdemonstraties (blokkades van toegangswegen, spoor en vliegveld) en stakingen voor. Soms kunnen deze uitmonden in ongeregeldheden en/of gewelddadigheden. Daardoor kunnen ze ongemak opleveren voor reizigers.

Zuidelijke grens met Bolivia

Vooral in het zuiden van Peru, in de regio Puno die grenst aan Bolivia, kan het onrustig zijn. Reizigers kunnen hinder ondervinden door bijvoorbeeld wegblokkades. Voor aanvang van je reis door dit gebied wordt aangeraden contact op te nemen met jouw reisbureau. Tevens wordt aangeraden het reisadvies voor Bolivia te raadplegen.

Let op: Wanneer je van plan bent om te reizen naar of in Peru is het raadzaam om het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken te raadplegen evenals de website van de Nederlandse ambassade in Peru.


Tip Reisverzekeringblog: Reis je naar een land waarvoor een verscherpt reisadvies geldt? Zorg dan altijd dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten. Bij problemen en/of vragen kan je 24 uur per dag contact opnemen met de hulpverleners van de Alarmcentrale.


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739