vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisadvies voor Sri Lanka aangepast ivm Noodtoestand

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft op 7 maart 2018 het reisadvies voor Sri Lanka aangepast nu in het land de noodtoestand is uitgeroepen na etnisch geweld. 

In Sri Lanka geldt sinds 6 maart 2018 de noodtoestand voor het hele land. De noodtoestand is afgekondigd naar aanleiding van incidenten tussen moslims en boeddhisten in het district Kandy. Kandy is een populaire bestemming voor backpackers en rondreizigers.

Militairen nemen taken van de politie over. In het district Kandy in het midden van het land is een avondklok ingesteld. De avondklok geldt ook voor toeristen.

Sociale media zoals: Facebook, Whatsapp, Instagram en Twitter werken tijdelijk niet.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt Nederlanders in het gebied zich op de hoogte te blijven stellen van de actuele ontwikkelingen en de veiligheidssituatie ter plaatse. Men dient de de instructies van de lokale autoriteiten op te volgen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739