vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies Tunesië aangepast wegens actualiteiten

Reisadvies

Reisadvies Tunesië aangepast wegens actualiteiten

Door de recente ontwikkelingen in Tunesië is het reisadvies aangepast: reizigers en toeristen worden gevraagd extra waakzaam te zijn.

Op 30 oktober 2013 werden twee pogingen tot aanslagen verijdeld in de toeristische plaatsen Sousse en Monastir (een hotel en het mausoleum van wijlen president Bourguiba). Reizigers wordt aangeraden tijdens hun verblijf en verplaatsingen extra waakzaamheid te betrachten en bij voorkeur binnen de toeristische zones te blijven. Nieuwe incidenten/aanslagen kunnen niet worden uitgesloten.

Raadpleeg voor je naar Tunesië vertrekt altijd het meest actuele reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Voor algemene reisinformatie wordt aangeraden www.wijsopreis.nl te raadplegen.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739