vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies Turkije: Reizigers naar Istanbul dienen demonstraties te vermijden

Turkije

Reizigers naar Istanbul dienen demonstraties te vermijden

Naar aanleiding van de actualiteiten in Turkije, waaronder demonstraties en rellen, waarschuwt het ministerie van Buitenlandse zaken reizigers die naar Istanbul gaan.

In het actuele reisadvies naar Turkije staat te lezen:

“In Istanbul heeft de politie op 31 mei 2013 en in de nacht van 1 juni 2013 hard opgetreden tegen demonstraties op het centraal gelegen Taksimplein. De protesten op het Taksimplein gaan nog steeds door. Er vinden thans ook demonstraties plaats in andere delen van Istanbul en zijn ook demonstraties gemeld in Ankara en Izmir.

Reizigers van en naar Istanbul wordt aangeraden zoveel mogelijk het Taksimplein alsmede demonstraties op andere plaatsen te vermijden en de lokale berichtgeving te volgen. Op dit moment valt niet te voorspellen hoe lang de onrust zal voortduren.”

Meer informatie: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/turkije

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739