vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadviezen voor Oranjesupporters: Oranje Boekje EK 2012

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het Oranje Boekje voor het EK voetbal in Polen en Oekraïne gepubliceerd. Het ruim zestig pagina’s tellende digitale ‘Oranjeboekje EK 2012’ staat sinds gisteren online.

In het boekje staan de belangrijkste do’s en don’ts voor supporters die komende zomer afreizen naar deze landen. Het boekje is een coproductie van de KNVB, de Supportersclub Oranje en de Nederlandse ambassades in Polen en Oekraïne.

Zero tolerance

‘Oranjesupporters die met de auto gaan moeten er rekening mee houden dat er een zero tolerance beleid geldt voor alcohol achter het stuur’, waarschuwt Han Peters, directeur consulaire zaken van het ministerie. Peters raadt ook aan om aanwijzingen van de politie goed op te volgen en vooral niet in discussie te gaan. ‘De politie is daar strikter en minder tolerant dan we in Nederland gewend zijn.’

Buitenlandse Zaken stuurt deze zomer extra consulaire medewerkers naar Oekraïne die oranjesupporters kunnen helpen als ze problemen hebben. Ze zullen zichtbaar aanwezig zijn bij de stadions en de grote pleinen.

Het boekje is te vinden op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken en wordt meegestuurd met toegangskaarten voor wedstrijden van het Nederlands elftal.

Meer informatie: Oranje Boekje EK 2012

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739