vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisdvies Nederlanders in Egypte: verlaat Sinaï onmiddellijk

egypte Het ministerie van Buitenlandse Zaken ontraadt per direct alle reizen naar het Egyptische schiereiland Sinaï. Het reisadvies voor Egypte is aangescherpt omdat er volgens het ministerie kans is op terroristische aanslagen.

De ongeveer 1.000 Nederlanders die in Sharm el-Sheikh of één van de andere badplaatsen in de Sinaï verblijven worden geadviseerd het gebied direct te verlaten. Voor bijna alle overige delen van Egypte worden alle niet-essentiële reizen ontraden.

De verschillende reisorganisaties zijn naar aanleiding van het aangescherpte reisadvies begonnen met het repatriëren van de vakantiegangers.

Het advies van het Nederlandse ministerie komt nadat het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies had gegeven. Duitse reisorganisaties zijn al eerder begonnen met het terugvliegen van toeristen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739