vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisorganisatie De Jong Tours Ridderkerk failliet

Reisorganisatie De Jong Tours Ridderkerk failliet

Er is wederom een grote reisorganisatie failliet gegaan: Busbedrijf de Jong Tours en Toerkoop reisbureau De Jong uit Ridderkerk.

Het bedrijf met elf vestigingen en 25 touringcars, dat overigens niets te maken heeft met de Jong Intra Vakantie in dezelfde plaats, heeft 120 mensen in dienst.

Volgens de directie gaan vakanties die al geboekt en betaald zijn gewoon door: “Klanten die een aanbetaling hebben gedaan, kunnen het restant rechtstreeks aan de touroperator betalen en dan kunnen hun vakanties ook gewoon doorgaan”.

Economische crisis

Het reisbedrijf zegt dat de economische crisis en een conflict met de gemeente over het verkopen van grond heeft bijgedragen aan het faillissement. “Mensen gaan minder op vakantie, en als ze gaan, boeken ze vaker zelf via internet. Ook worden er minder bedrijfsuitjes georganiseerd en gaan scholen minder vaak op schoolreis”, zo laat een woordvoerder weten.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739