vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisorganisatie TUI verwacht meer vakanties naar Spanje na aanslagen

Het Duitse reisconcern TUI verwacht dat 2016 een recordjaar gaat worden voor vakanties naar Spanje. Steeds meer toeristen kiezen voor Spanje als vakantiebestemming na de terreuraanslagen in Tunesië, Egypte en Turkije, zo schrijft Bild am Sonntag.

Topman Fritz Joussen laat weten dat er daarom voor 26 miljoen euro aan extra hotelcapaciteit is ingekocht. De verwachting is naast de Spaanse kust ook het onzekere Mallorca en de Canarische Eilanden veel Europese toeristen zal aantrekken.

TUI meldde eerder al dat de boekingen naar Turkije flink zijn gedaald, na de aanslag in Istanbul in januari waarbij twaalf Duitse toeristen omkwamen. Mocht het de komende tijd rustige blijven in Turkije dan zal het toerisme zich wel weer herstellen.

Ook wil de reisorganisatie Tunesië en Egypte blijven promoten ondanks de terreurdreiging in die landen, aldus Joussen. Vorig jaar juni werd een aanslag gepleegd op een Tunesisch toeristenstrand. Egypte is geregeld het toneel van aanslagen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739