vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeringen van Inshared

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Er zijn in Nederland veel verzekeraars actief die ook reisverzekeringen aanbieden. Een aantal zul je wellicht kennen en anderen misschien niet. ReisverzekeringBlog biedt reisverzekeraars de mogelijkheid om informatie te geven over de producten die ze aanbieden.

Informatie Inshared

InShared is een online initiatief van Achmea, één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. InShared verkoopt reisverzekeringen speciaal gericht op reizigers die willen besparen op de premie. Dit in vergelijking tot de logge verzekeraars, die volgens Inshared enkel uit zijn op winstmaximalisatie. De website van Inshared werd op 26 januari 2009 gelanceerd.

De Hulp op Reisverzekering biedt volgens InShared precies de hulp die je als reiziger nodig hebt. Geen uitgebreide dekkingen, enkel dekkingen die echt van belang zijn. Daarnaast kun je een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Zo laat je volgens Inshared helemaal niets meer aan het toeval over en kun je optimaal genieten van je vakantie. Zowel van de vrije tijd als van de Beloningspunten.

Wat houden de beloningspunten in?

Inshared gebruikt 20% van de geïnde premies voor het bedrijf en eventueel verlies. De rest van het geld (80%) is om schade mee te kunnen betalen. Hoe meer geld er over blijft, des te meer geld verzekerden van Inshared terug kunnen krijgen.

Je krijgt namelijk beloningspunten voor iedere maand dat je klant bent bij InShared. En je verdient een punt voor elke euro aan premie die je betaalt. Zodat degene die het meeste betaald, ook het meeste terug kan krijgen op het einde van het jaar. Dit komt achteraf vaak neer op een maand gratis verzekerd zijn.

Reisproducten van Inshared

1. De Hulp op Reisverzekering

Een duidelijke reisverzekering, zonder poespas, zonder dubbele dekkingen en zonder eigen risico. Deze reisverzekering biedt precies de hulp die je in het buitenland nodig hebt volgens Inshared. Vervangend vervoer bij pech en vergoeding voor ongevallen bij duiken of skiën. Ervaren hulpverleners zijn indien nodig snel ter plekke.

2. Doorlopende annuleringsverzekering

Voor een paar euro per maand kun je een aanvullende doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Op deze manier weet je zeker dat alle situaties verzekerd zijn. Je krijgt ook de kosten van het verblijf terug, mocht je eerder huiswaarts moeten keren dan gedacht.

Voordelen reisverzekering Inshared

 1. Geen onnodige dekkingen. (Medische kosten, bagage)
 2. Geen eigen risico.
 3. 24 uur per dag, 7 dagen per week hulpverlening.
 4. Veel onvoorziene omstandigheden verzekerd.
 5. Hulp op reisverzekering aan en uit te zetten

1. De dekking medische kosten afsluiten is volgens Inshared vaak overbodig, omdat die door de (aanvullende) zorgverzekering wordt gedekt. Dit verzekerd Inshared daarom niet. Daardoor is de Hulp op Reisverzekering van Inshared een stuk goedkoper in vergelijking tot andere reisverzekeringen. Een reisverzekering zonder dubbele dekkingen, zonder een eigen risico en met een lage premie.

2. Uit de praktijk blijkt dat het verzekeren van bagage en geld weinig zin heeft, omdat je vaak zit met het eigen risico en dagwaarde van je eigendommen. Bij vergoeding na bijvoorbeeld diefstal van waardevolle spullen levert dit meestal weinig tot niets op. Dit verzekerd Inshared ook niet. Bij de reisverzekering van Inshared zit geen eigen risico inbegrepen.

3. Geen vergoedingen voor medische kosten of diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen. Waarvoor dan wel vraag je jezelf af? Voor alle dekkingen die je volgens Inshared wel nodig hebt.

 • Hulp in het buitenland bij pech en noodsituaties.
 • Vervangend vervoer en verblijf, als de bestuurder niet meer verder kan of het vervoermiddel defect is.
 • Evacuatie, berging en vergoeding van verblijfskosten bij natuurrampen en stakingen.
 • Alle bijzondere sporten (als: skiën, duiken, parachutespringen)
 • Een gezinsdekking waarmee tot maximaal 6 gezinsleden verzekerd zijn. Minderjarigen zijn standaard verzekerd.
 • Snelle en accurate hulp door alarmcentrale Eurocross Assistance indien nodig.
 • Geen eigen risico.

4. Met de doorlopende annuleringsverzekering van Inshared zit je goed. In bijna alle gevallen die je kan bedenken, ben je verzekerd. Stel dat je tijdens de reis besluit te gaan scheiden. Of je wordt ineens ontslagen. Of leuker, je krijgt na werkeloosheid een nieuwe baan aangeboden. Allemaal gebeurtenissen, waardoor jouw reis op losse schroeven kan komen te staan en je zo snel mogelijk terug naar huis wilt. Dat kan bij Inshared en het is nog verzekerd ook.

5. Inshared noemt haar Hulp op Reisverzekering ook wel een doorlopende reisverzekering. Maar de verzekering kun je in je digitale verzekeringsmap gemakkelijk aan en uitvinken. Dan betaal je alleen voor die dagen dat je daadwerkelijk op reis bent. Maar als je langer dan …. dagen weg gaat, kun je de reisverzekering net zo goed aan laten staan. Dan heb je de kosten er voor het hele jaar namelijk al uit.

Waarom de reisverzekering van Inshared?

Wil je een reisverzekering zonder eigen risico en overbodige dekkingen? En met gepaste hulp op elk denkbaar uur en een speciale annuleringsverzekering voor letterlijk alle onvoorziene gebeurtenissen? Dan is Inshared de juiste keuze.

Alarmcentrale Inshared

Inshared werkt samen met mensen die doen waar zij het beste in zijn. En dat is in dit geval de Eurocross alarmcentrale. Die kun je altijd bereiken op (0031)71-3641762. Indien nodig komt deze hulpverlener je desnoods met gepaste hulp redden.

Waar af te sluiten?

Alles bij InShared is 100% online. Eenvoudig af te sluiten, te veranderen en op elk moment op te zeggen. Simpel en eenvoudig via de website van Inshared. Daar wijst de rest zich vanzelf.

Meer informatie vind je op de website van Inshared.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739