vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reizen zonder visum van en naar Rusland

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten Er zijn concrete plannen om vrij reizen tussen de Europese Unie en Rusland mogelijk te maken.

Dit betekent dat inwoners uit Rusland geen Schengenvisum meer hoeven aan te vragen indien zij naar Europa willen. Andersom kunnen Europese burgers ook eenvoudiger naar Rusland reizen.

Schrappen visumplicht

De Europeanen en de Russen zijn voornemens om het reizen voor burgers makkelijker te maken, aldus een EU-woordvoerder. Als eerste maatregel wordt gedacht aan het schrappen van de visumplicht voor reizen van korte duur. Daarvoor zijn echter afspraken nodig over bijvoorbeeld de veiligheid van reisdocumenten, grenscontroles en de strijd tegen illegale migratie en de georganiseerde misdaad.

Het onderwerp, reizen zonder visum, staat op de agenda van de top tussen de EU en Rusland die vandaag in Brussel wordt gehouden.

Bron: De Telegraaf

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739