vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reizigers kunnen trip naar Berlijn annuleren

Nederlanders die voor de komende dagen een reis naar Berlijn hadden geboekt, kunnen die in veel gevallen kosteloos omboeken of annuleren.

Touroperator Neckermann Reizen en Vrij Uit bieden deze mogelijkheid aan voor toeristen die de komende drie dagen met hen naar Berlijn zouden reizen.

TUI Nederland en Kras liet weten dat ongeruste klanten contact kunnen opnemen en dat er een oplossing wordt gezocht.

De reisorganisaties namen het besluit na de aanslag van gisteren op een kerstmarkt in Berlijn. Een vrachtwagen reed op een markt bij de Gedächniskirche in op de menigte. Zeker twaalf mensen kwamen om het leven er er vielen zeker vijftig gewonden.

Bron: NU.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739