vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Schiphol: Kom op tijd ivm extra vakantiedrukte

Schiphol-drukteVertrek je binnenkort vanaf Schiphol naar je vakantiebestemming? Dan is het raadzaam om ruim op tijd te komen, zo laat de luchthaven weten. Aanstaande vrijdag, 26 juli wordt zelfs de drukste dag van het jaar. Er zullen dan bijna 180.000 reizigers aankomen of vertrekken vanaf Schiphol.

Extra personeel

Schiphol zet ook deze zomer extra personeel in om de grote vakantiedrukte op te vangen. Daarnaast lopen er entertainers rond om het lange wachten draaglijk te maken. Ook de Koninklijke Marechaussee zal op volle sterkte aanwezig zijn om de wachttijden bij de paspoortcontrole zo laag mogelijk te houden.

Kom op tijd

Vanwege de extra drukte adviseert Schiphol reizigers de komende weken op tijd naar de luchthaven te komen. Reizigers moeten rekening houden met tijdelijk langere wachttijden. Deze tijd beperken kan door thuis via internet in te checken of door gebruik te maken van de selfservice check-in kiosken.

Tevens adviseert Schiphol reizigers om thuis vloeistoffen en gels volgens de EU regelgeving voor handbagage te verpakken. Dat betekent dat de verpakking niet groter is dan 100 ml. Aanvullend dienen de verpakkingen in een doorzichtig, hersluitbaar plastic zakje met een inhoud van maximaal 1 liter te passen. Per persoon is één zakje toegestaan.

Alles wat achter de paspoortcontrole gekocht wordt, mag mee het vliegtuig in, ook drank, parfum en make-up.


Reisverzekeringblog tip: Ga je binnenkort vliegen maar heb je nog geen kortlopende reisverzekering afgesloten? Doe dat dan hier alsnog. Het kan zelfs nog 5 minuten voor je vertrek. Je ontvangt de polis direct per e-mail en je kan verzekerd op vakantie. Handig, snel en voordelig: Sluit hier een reisverzekering af


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739