vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Skiër omgekomen en deel van Oostenrijk onbegaanbaar door sneeuw

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten Lawines en sneeuwval hebben de meest westelijke deelstaat van Oostenrijk, Vorarlberg, afgesloten van de rest van het land.

Snelwegen en spoorlijnen zijn door sneeuwlawines afgelopen nacht onbegaanbaar geworden. Ook het koninklijke skioord Lech is niet bereikbaar. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen door de sneeuwverschuivingen.

Vorarlberg grenst aan Zwitserland, Liechtenstein en Duitsland. In de deelstaat is gisteren tot 70 centimeter sneeuw gevallen. Ook andere delen van Oostenrijk hebben last van extreem weer. Zo zijn in Stiermarken doorgaande wegen afgesloten.

Skiër omgekomen

In Tirol is gisteren een skiër omgekomen toen hij op de piste werd meegesleurd door een lawine.

Dit weekend begint de krokusvakantie. Veel Nederlanders gaan op wintersportvakantie in Oostenrijk. Men wordt aangeraden de verkeersinformatie in Duitsland en Oostenrijk goed in de gaten houden.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739