vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeringblog ook beschikbaar voor smartphones

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering? Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De combinatie tussen telefoon en computer maakt dat je overal je email kunt checken en websites kunt bezoeken. Dat is handig indien je onderweg bent met de trein of bus.

Wanneer je ergens moet wachten gaat de tijd een stuk sneller wanneer je even op internet kunt surfen. Daarnaast kan het heel praktisch zijn om even wat op te zoeken of bijvoorbeeld buienradar te bekijken.

Omdat smartphones zoals de Iphone, de Blackberry en de Samsung Galaxy steeds meer gemeengoed worden, heeft ReisverzekeringBlog nu ook een speciale versie voor mobiele telefoons. Deze WordPress plugin zorgt er voor dat je eenvoudig de artikelen kunt lezen en de navigatie is ook afgestemd op het kleinere beeldscherm.

ReisverzekeringBlog.nl biedt je een schat aan objectieve informatie over alles wat met reisverzekeringen te maken heeft. Deze informatie is nu ook gemakkelijk te volgen op je smartphone. Veel plezier met lezen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739