vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

SOS International presenteert de nieuwe INFO Tag

SOS International maakt melding van haar nieuwste innovatie: De SOS International INFO Tag. De INFO Tag is een metalen label voorzien van een QR code. Met een scan van deze code zijn belangrijke medische en contactgegevens direct beschikbaar.

Een veilig idee als je bijvoorbeeld alleen aan het fietsen, hardlopen of scooter rijden bent en je iets overkomt.

SOS International INFO Tag

De INFO Tag werkt als volgt: de gebruiker bestelt en activeert de tag op de website www.sosopreis.nl. Hier vult hij ook zijn gegevens in. Vervolgens bevestigt hij de tag op het door hem gewenste item (helm, sportschoen, schaats etc). De tag is nu klaar voor gebruik. Mocht er dan iets gebeuren waarbij de gebruiker niet in staat is zelf hulp in te schakelen hoeft een omstander of hulpverlener alleen maar de QR code op de tag te scannen om alle relevantie informatie direct bij de hand te hebben.

Gebruiker bepaalt gegevens

Welke gegevens zichtbaar zijn bepaalt de gebruiker helemaal zelf. Deze gegevens zijn eenvoudig te registreren en te wijzigen op www.sosopreis.nl. Er zal dus nooit informatie zichtbaar zijn die de gebruiker niet wenselijk vindt.

Ook bruikbaar in het buitenland

De SOS International INFO Tag is ook te gebruiken in het buitenland. De verschillende dossieritems als naam, huisarts, contactpersonen, etc. kunnen namelijk in het Frans, Duits, Spaans en Engels worden weergegeven. De door de gebruiker ingevulde gegevens worden niet vertaald.

Makkelijk te bevestigen

Met de meegeleverde klittenband pads en schoenclip is de INFO Tag wisselend op meerdere items te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je sportschoen, fietshelm, scooterhelm, schaatsen, autosleutels of autodashboard. Of gewoon in je portemonnee.

Online verkrijgbaar

De SOS International INFO Tag is verkrijgbaar via www.sosopreis.nl. De kosten voor een tag bedragen 9,95 euro. De tag wordt geleverd met 4 klittenbandpads (voor bevestiging op meerdere items) en een schoenclip.

De SOS op Reis diensten worden ontwikkeld en geleverd door SOS International. SOS International is een Nederlandse alarmcentrale die wereldwijd hulp biedt aan gestrande reizigers. Bij ziekte of een ongeval, autopech, –schade of verlies van een bankpas. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat het hulpteam van SOS International klaar voor hulp en advies.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739