vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

SOS International repatrieert slachtoffers busongeluk Indonesië

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten Op vrijdag 7 oktober heeft de alarmcentrale SOS International een melding binnengekregen van een busongeluk op Java, Indonesië. De alarmcentrale besloot een hulpverleningsteam naar Jakarta te sturen.

SOS International treedt dit jaar namens de Nederlandse alarmcentrales op als coördinerend alarmcentrale en coördineert en organiseert de hulp aan de Nederlandse betrokkenen.

Op 8 oktober is het hulpverleningsteam aangekomen op Jakarta en onderweg gegaan naar Bandung. In Bandung zijn de slachtoffers bezocht die met letsel zijn opgenomen. De patiënten zijn verdeeld over drie verschillende ziekenhuizen. Naast deze negen gewonden zijn er twee dodelijke slachtoffers onder de Nederlandse reizigers te betreuren.

SOS International verwacht in de loop van deze week de eerste vier gewonden van het busongeluk op Java naar Nederland te kunnen repatriëren. Zij zullen begeleid worden door twee teamleden. Het derde teamlid zal in Indonesië achterblijven om de overige gewonden bij te staan. Zij kunnen op dit moment nog niet vervoerd worden.

De repatriëring van de twee overleden Nederlanders zal waarschijnlijk deze week plaatsvinden.

Bij het fatale ongeluk in de buurt van Bandung kwamen vrijdag volgens Indonesische media in totaal vier mensen om het leven. Onder hen zijn een Nederlandse man en vrouw.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739