vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Toeristenkaart voor Suriname fors duurder

Toeristenkaart voor suriname fors duurder Toeristen die naar Suriname willen reizen zijn daarvoor meer geld kwijt. De prijs voor een toeristenkaart voor Suriname is met ingang van 1 maart van twintig euro naar negentig euro verhoogd, zo staat op de website van het Surinaamse Consulaat in Amsterdam. 

De invoering van de nieuwe toeristenkaart zou volgens de regering nodig zijn om de procedure makkelijker te maken. 51 nationaliteiten kunnen nu gebruik maken van de toeristenkaart om Suriname te bezoeken. De kaart is geldig voor één reis naar Suriname en maximaal 90 dagen geldig. Reizigers die in het bezit zijn van een toeristenkaart hoeven geen visum meer aan te schaffen.

De kaart is te koop op het Consulaat van Suriname in Amsterdam, op Schiphol, de internationale luchthaven van Paramaribo en bij andere ambassades en consulaten van Suriname.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739