vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Top 3 backpack bestemmingen in Europa

backpack-europa Roemenië, IJsland en Noorwegen zijn dé Europese backpack bestemmingen van 2012.

Steeds meer vakantiegangers gaan ‘back to basic’ en ontdekken deze landen, waar avontuur, ontspanning en belevenis perfect samengaan. Outdoorspecialist Jack Wolfskin kent deze ruige gebieden als geen ander en kan tips en ideeën geven voor backpackers om de mooiste plekken op aarde met eigen ogen te bekijken.

Om een backpack reis vol avontuur en belevenissen op Uitgebreidabele wijze te maken, is het belangrijk om over de juiste uitrusting te beschikken. Ieder type vakantie en iedere bestemming vraagt om specifieke materialen.

Top 3 backpack bestemmingen

Roemenië: ‘Trekking in Transsylvanië’

Transsylvanië is één grote filmset. Mystieke boslandschappen bedekt met een dun laagje sneeuw, steile rotspartijen, ijzige windvlagen, wolven en de mythe van graaf Dracula zorgen voor avontuur en belevenissen in een stuk onontdekt Europa.

IJsland: ‘Op ontdekkingsreis door IJsland’

IJsland doet zijn naam eer aan. Een overweldigend landschap dat bestaat uit rood vulkanisch gesteente waarover een ijzige wind waait. Het landschap leent zich voor schitterende wandelingen, waarin je wordt omringd door gletsjers, ruwe (vulkanische) rotspartijen en prachtige vergezichten over de glooiingen van het IJslandse landschap.

Noorwegen: ‘De Lofoten’

De 80 eilandjes aan de Noorse kust vormen een waar paradijs voor vakantiegangers die houden van avontuur. Het landschap is een mozaïek van rotsachtige klippen, fjorden, gletsjers, bossen, meren, watervallen en bergen. Overal is de Noorse zee aanwezig.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739