vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Topdrukte bij Eurocross door winterweer

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Door het extreme winterweer is het bijzonder druk bij Alarmcentrale Eurocross Assistance.

De afgelopen week maakten de pechhulpverleners vele overuren om alle gestrande automobilisten zo goed mogelijk te helpen. Er is extra personeel ingezet en medewerkers konden zowel vanaf de alarmcentrale als vanaf huis inloggen om bij te springen. Ook de bergingsbedrijven waar Eurocross mee samenwerkt, zetten hun beste beentje voor.

Vanaf vrijdag 3 februari staat de telefoon roodgloeiend. Afgelopen zaterdag, maandag en dinsdag staan in de top 5 van de drukste dagen ooit gemeten met ruim 1200 hulpverzoeken per dag.

De meeste bestuurders meldden zich met startproblemen. Maar er waren ook veel meldingen van een vastgevroren handrem of bevroren ruitenwisservloeistof. De pechhulpverleners geven de bestuurder goede tips om zulke problemen te verhelpen. Voor starthulp worden bergingsbedrijven ingezet. Ondanks alle inspanningen konden wachttijden niet altijd voorkomen worden. Sommige automobilisten moesten daardoor langer wachten, maar hadden over het algemeen begrip voor de situatie.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739