vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Topdrukte bij marechaussee op Schiphol (video)

Topdrukte afgelopen vrijdag bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Ruim 171.000 passagiers vertrokken die dag vanaf de nationale luchthaven, kwamen er aan of stapten over op het volgende toestel.

De marechaussee luidde vrijdag op Schiphol Plaza traditiegetrouw het vakantieseizoen in met een optreden van het Trompetterkorps van de Koninklijke Marechaussee.

Met de start van de schoolvakanties in Nederland 29 juni begon ook op Schiphol de vakantieperiode. In juli, augustus en september reizen ongeveer 14,1 miljoen passagiers via de luchthaven, ruim 4 % meer dan vorig jaar.

Vorig jaar was zaterdag 31 juli de drukste dag met 163.700 passagiers.

Video Topdrukte bij marechaussee op Schiphol

[youtube]https://youtu.be/4evpQrmSa0I[/youtube]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739