vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

TUIfly vliegt vanaf juli 2017 op Paramaribo: Meer reizen naar Suriname

Wie naar Suriname op vakantie wil heeft vanaf april 2017 een beduidend groter aanbod. TUI Nederland haar aanbod reizen naar de voormalige Nederlandse kolonie flink uitgebreid. Het vluchtaanbod wordt groter dankzij een samenwerking met partner Surinam Airways. Vanaf juli 2017 zal ook TUIfly gaan vliegen op Paramaribo.

TUI gaat ook het aantal hotels, rivier resorts en het aantal rondreizen uitbreiden. Naast pakketreizen kunnen ook losse tickets worden geboekt. Het aanbod is al boekbaar.

Suriname is geen typische strandbestemming, maar heeft een interessante jungle met de bijbehorende grote diversiteit aan planten en dieren. Door Suriname als pakketreis aan te bieden maakt TUI deze bestemming toegankelijk voor de Nederlandse reiziger. Ook is er een groot en divers aanbod georganiseerde rondreizen in het zomerprogramma opgenomen, variërend van een snelle kennismaking met de boeiende binnenlanden van Suriname tot een bijzondere jungle-ervaring per boot of per vliegtuigje.

Vanaf april 2017 worden de vluchten naar Suriname aangeboden op basis van een zogenaamde ‘code share’ met twee vluchten per week (woensdag en zaterdag) met de A340 van Surinam Airways Vanaf juli 2017 komt daar een derde vlucht (op maandag) bij en vliegt TUIfly met een Boeing 787 Dreamliner één maal per week. Deze vluchten krijgen vanaf april zowel een TUIfly als een Surinam Airways vluchtnummer. Naast pakketreizen zijn ook losse tickets boekbaar; een retour ticket is deze week al verkrijgbaar vanaf € 499,- pp.

Combineren met strandvakantie in Curaçao is mogelijk

Er worden ook mogelijkheden geboden om een strandvakantie als verlenging te boeken op Curaçao. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecombineerde vluchten, waarbij er heen gevlogen wordt op Paramaribo en, na een tussenvlucht, weer vanaf Curaçao terug gevlogen kan worden naar Amsterdam. Het tussentraject wordt gevlogen met partner Surinam Airways.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739