vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Twee Nederlandse vakantiegangers doodgereden in Duitsland

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een Nederlandse man uit Den Bosch en zijn broer uit het Limburgse Venray zijn gisteren overleden na een ernstig ongeval in het Duitse plaatsje Senhals. Het tweetal werd aangereden door een Duitse automobiliste.

De twee broers waren samen met hun echtgenotes aan het fietsen tijdens hun vakantie in Senhals, een plaats in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Senhals ligt ten zuidwesten van de stad Koblenz.

Onderweg werden zij geschept op het fietspad door een 64-jarige Duitse bestuurster. Zij verklaarde onwel geworden te zijn en raakte daarna met haar auto van de weg. Ze reed via de groenstrook het fietspad op, daarbij schepte ze de twee fietsers uit Nederland.

De echtgenotes van de broers, die achter de mannen fietsten, zagen het ongeluk gebeuren maar bleven ongedeerd. De Duitse politie heeft een bloedmonster afgenomen van de bestuurster en wacht het onderzoek af. Volgens de Duitse regionale omroep SWR raakte de automobiliste zelf niet gewond.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739