vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Unigarant: gratis annuleren bij Elfstedentocht

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering? De deelnemers aan de schaatsmarathon van 23 januari op de Plansee in Tirol, kunnen deze tocht kosteloos annuleren indien zij ingeloot zijn voor de Elfstedentocht.

Unigarant Verzekeringen biedt, samen met reisorganisator Oad Reizen, alle deelnemers met een startbewijs voor de Elfstedentocht een gratis annuleringsverzekering aan.

Oad Sport & Entertainment organiseert de schaatsreis samen met De Twentsche Courant Tubantia, De Stentor en RTV Oost. De deelnemers krijgen vier clinics op de overdekte ijsbanen in Enschede en Deventer welke worden geleid door voormalig schaatsbondscoach Ab Krook. Naast schaatstechniek komen ook voeding, materiaal, kleding en reis aan de orde. Inmiddels hebben al ruim 200 deelnemers zich aangemeld.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739