vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche verzekeringen
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Unigarant vernieuwt reis- en annuleringsverzekering

Verzekeraar Unigarant vernieuwt per 1 juni de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering. Zo is er een nieuwe basisdekking: de Vriendendekking.

Als de verzekerde op reis is en een vriend overlijdt, dan worden onvoorziene uitgaven zoals extra kosten van de terugreis, vergoed. Bovendien krijgt de verzekerde niet genoten vakantiedagen of de volledige reissom vergoed, afhankelijk van dekking.

Unieke dekking

“Unigarant is de eerste reisverzekeraar die deze dekking biedt. Normaal gesproken geldt de dekking alleen bij het overlijden van familieleden in de eerste of tweede graad. De nieuwe dekking geldt nu trouwens ook voor familieleden in de derde graad”, zo laat Unigarant weten.

Bij de vernieuwde verzekering zijn uitwonende, studerende kinderen tot 27 jaar standaard meeverzekerd. Daarnaast zijn de aanvullende dekkingen ‘Samengestelde reis’, ‘Huisdierendekking’ en ‘Zaakwaarnemer’ nu ook bij de doorlopende verzekering te sluiten.

Verzekering op maat

De verzekeraar werkt in Nederland samen met onder andere D-reizen, Corendon en Cheaptickets. Unigarant heeft een breed assortiment aan reis- en annuleringsverzekeringen, die specifiek zijn af te stemmen op elk type reis en de gewenste dekkingsbehoefte. Bovendien kan de reiziger een beroep doen op de ANWB Alarmcentrale.

Unigarant is in 1972 opgericht door de ANWB. Haar doel is consumenten als zij schades hebben ze zo snel mogelijk uit de zorgen te helpen. Daarbij is voortdurend aandacht voor de optimalisatie van diensten, producten en processen.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *